Is anyone else's GAG acting up?

Like is the layout weird for you as of now or is it just me? Like the website isn't fully loading?


0|0
12|12

Most Helpful Guy

  • Yes, there is an issue that just started. Our tech team is working to fix this problem. Soon, it should be fixed.

    2|0
    0|0
    • You have an account? Wow! That's really cool! This is the first time I've noticed

What Guys Said 11

  • Using a PC and nothing is wrong here. Must be with the phone app?

    0|0
    0|0
  • Yeah damn... i can acces gag only via my tablet basically... waaaaah :-(

    1|0
    0|0
  • Total lack of proper beta testing I guess. Desktop has problems loading profile pics.

    0|0
    0|0
  • Mobile website, some questions exceed the screen with no way to see the text. Weird layout, definitely.

    0|0
    0|0
  • Yeah, I'm on my phone and its spotty lol. Page only half loads. I can see the content, its just not loading fully

    0|0
    0|0
  • Having the same problem.

    0|0
    0|0
  • yup. had to switch to my phone!

    0|0
    0|0
  • You are not alone in this! I'm in the same boat. :O

    0|0
    0|0
  • MUST BE ULTRON...

    1|0
    0|0
  • So its not only me then

    0|0
    0|0
  • Yeah, me to it is not working properly

    0|0
    0|0

What Girls Said 12

  • Mobile is working fine it's desktop that's being a brat for me. I'm sure it's just an update :)

    1|0
    0|0
  • Yeah, I'm on my computer and it's only showing up in HTML format. Very basic. I'm guessing it's just a bug/glitch that will be resolved soon.

    0|0
    0|0
  • Same here, the layout is weird and I can't see pictures. Doesn't matter how many times I refresh it either. Maybe the site owners are updating it?

    1|0
    0|0
  • Yeah it's really weird rn

    1|0
    0|0
  • Yeah it was really janky for like an hour for me. So frustrating.

    0|0
    0|0
  • It seems fine now.

    0|0
    0|0
  • Well I am on mobile and pictures aren't loading up and the topics section is weird too

    0|0
    0|0
  • No girly, mine's fine. I'm on my laptop :)

    0|0
    0|0
  • Some users pics aren't loading.

    0|0
    0|0
  • It's not letting me put links for some reason now

    0|0
    0|0
  • Mine's fine at the moment.

    0|0
    0|0
  • Yes! I can't find my questions

    0|0
    0|0
Loading...