Is YouTube fucking up for anyone else?

Like the homepage and everything is working but when i click on a video it just shows like coding...
Anyone else having this problem and if so how the hell do i fix it (if its a problem on my end)?


0|0
1|1

Most Helpful Guy

  • nope, works fine for me.

    can you make a screenshot?

    0|0
    0|0
    • Here is the error code its showing me...

      500 Internal Server Error

      Sorry, something went wrong.

      A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

      If you see them, send them this information as text (screenshots frighten them):
      AB38WEMenpgJXXKdwKKzyeIPYJmWTz8RgqKmEwoxkCoQKRobQDI6UeZ2
      m23U4_ZLKeEC5AS7FRxUncjiJmLBvUs77hI-fBgfLNkRTHVI4e4ZthOQ
      7VgyiSrMNf-eZDwyKvB4sct78HXGjyMpqKF0BibalTrczDvx4VKLHQXg
      pdJ-g_jkSxmuwp6Q7OrHp-pjvrGX7rYkzIJbNi3bPOoQYykmuQAs63Av
      pRjdl64zxrIWwaO0CjPrZedD1C8nc9xzg5NQzKe9EVQCXnNDPYC6koOO
      NIZe5_AEJEu82O2wfAQBCkh0Pk5clWIrE-eaAk-eg8VdWT6jca37mBZo
      Xx5GKSe_b1PwQvJa1HpDkHzZ-TSxriXniaFKK0XRqIhUgFk83ZBAOE8E
      nj4S-1292JNX2M4pfRvUBXWGoyyCIQcEWNiKu1orYLhAcAgPmhNkOHiq
      Bwd_K5ReDmtEaDhZobosoFuiulTQedWNcjBVDHYMzTc-y58XmZkJvVPe
      15_GFecPY4-TLY7_pJ4wDdx7AcLvNebXW93RnxYpSfOrvBHix1zYwSrK
      _90yY67fRRgz-DkTgVfP-ueyFHaM6E-RZXYrdVO4WFXqQkWXjNOVUe-l
      00BujstwC7BGnEsFp58WsXo7RwXg1IlLLxaIQP6EpSBsDRkelLweJ3QP
      C-a

    • Show All
    • Yeah it started working fine the next morning, no clue what was wrong with it though...

    • yeah like I said, it was most likely a server error on their end

Most Helpful Girl

  • It randomly totally enlarged the play and pause symbols right in the middle of the screen..

    0|0
    0|0

What Guys Said 0

The only opinion from guys was selected the Most Helpful Opinion!

What Girls Said 0

The only opinion from girls was selected the Most Helpful Opinion!

Loading...