Take My Quiz Please?

You can list all your answers or just answer the poll

1. Shooting goes down?
A. Hide somewhere.
B. Run B*tch, Run!
C. Find weapon. Self Defense is key!
D. Need shield. Push you in the way of the bullets...

2. Just ran over a dog?
A. I mist find the nearest hospital!
B. Hit and Run!
C. Gosh, it dented my car!
D. Back over to make sure its dead

3. Bank is being robbed?
A. Get down on the floor as told.
B. Must try to escape or call 911!
C. Together lets take on the robber!
D. Hmmm... If I help them, maybe they'll cut me a piece of the cash.

4. Going to the movies?
A. I'll pay the $11 ticket.
B. Gonna throw popcorn at people
C. Must sneak in a bag of junk food!
D. Open side door so I can sneak in!!

5. Old man dropped his wallet?
A. Hey Mr. You dropped something!
B. Snatch and run!
C. I'll just take out a buck or two...
D. What he dont know, won't hurt him.

6. Kid is helping his mother beat down a woman on the shampoo aisle in a local Walmart?
A. I'm calling security!
B. Run over and chant them on!
C. I'm staying out of this.
D. Gotta get this on video!

7. Girl/Guy at party is drunk?
A. Here let me call you a cab...
B. Run em over! 1 less drunk driver
C. Maybe I can get them into bed!
D. Here let me grab you another drink

8. Being cheated on?
A. I didn't need him/her anyways...
B. Run their car off a cliff.
C. Cheat on them back.
D. Let me get my glock
E. Someone say threesome?

9. Hate your job?
A. Patiently Suffer through each day..
B. Gossip my way through the day
C. Take longer breaks than given...
D. I quit! Who needs a job anyways?

10. Another day on GAG?
A. Ready to give great advice!
B. I love going anon
C. Time to troll!
D. Time to ask a dick/boob question

  • Chose mostly A's! (You sweet Angel, you!)
    62% (10)33% (3)52% (13)Vote
  • Chose mostly B's! (I should be a track star after all this running!)
    6% (1)0% (0)4% (1)Vote
  • Chose mostly C's (We all have our moments!)
    12% (2)0% (0)8% (2)Vote
  • Chose mostly D's (You little Devil, you!)
    6% (1)11% (1)8% (2)Vote
  • I had a tie between two letters...
    14% (2)56% (5)28% (7)Vote
And you are? I'm a GirlI'm a Guy
Updates:
Hope you all like my "bored at the moment" quiz
My choices lol...
1. D
2. B (Shouldve stated better choices)
3. C
4. A
5. C
6. D
7. A
8. D
9. A
10. B

Tied between A & D lol The Good, The Bad

0|0
3|5

Most Helpful Girl

What Guys Said 5

  • C, A, B, A, A, A, A, A, A, A, A - Didn't realise I was such a goody two shoes and I was working on my bad boy image

    1|0
    0|0
    • Haha you are a goody goody

  • C
    C
    C
    C
    A
    D
    A
    D
    A
    B

    1|0
    0|0
  • 1. C, 2. B, 3. A, 4. A, 5. A, 6. A, 7. A, 8. C, 9. A, 10. A

    1|0
    0|0
    • You did a hit and run on the poor mutt? Just horrible... Oh you're one of those cheat on them back kind of guys?

      Lol well you were darn near perfectly angelic (aside from number 2 and 8).

    • Show All
    • Most time animals just come out of nowhere... Especially deer

    • yeah and you shouldn't swerve

  • 1c
    2a
    3c
    4a
    5a
    6a
    7d
    8a
    9a
    10b

    1|0
    0|0
    • Your answer to number 3 sounds fun lol. As for number 10, me too!!

  • 1. C
    2. E - call the emergency veterinary thingie, what ever it is.
    3. Call 911, distract them enough for someone to do it.
    4. A
    5. A
    6. A
    7. E - not my problem
    8. F - Shit happens, won't happen again
    9. D obviously
    10. C

    0|0
    0|0

What Girls Said 2

  • 1 . A
    2. A
    3. B
    4. A
    5. A
    6. C
    7. A
    8. A
    9. A
    10. A

    1|0
    0|0
    • Your number 3 answer is likely to get you killed lol... Unless you react to number 3 by doing #1D lol.

  • C, A, C, C, A, C, D, A, A, B

    0|0
    0|0
Loading...