Hey Beauty Queen, What is your Makeup Style?

Hey Beauty Queen, What is your Makeup Style?
1. Do you line?
A. Top lashes only
B. Both top and bottom lashes
C. Neither

2. Have you ever worn false eyelashes?
A. A couple times for special occasions
B. All the time, until I got lash extensions
C. No, never. Too much hassle

3. What colors of eyeshadow do you use most often?
A. Greens or purples for day. Black or gray for evening.
B. I can't pick just one color. I wear everything from yellow to fuchsia.
C. Brown or beige.

4. Do you wear lipstick?
A. When I go out, but not for work.
B. Of course, every day.
C. No, I just use lip balm -- or lip gloss for special occasions.

5. What type of eyeliner do you use?
A. Pencil
B. Liquid
C. I don't use eyeliner.

6. Have you ever used glitter make-up?
A. Once or twice for a party
B. Every weekend
C. A couple times for Halloween

7. If you are late for work and only have time for one product, what do you pick?
A. Eyeliner
B. I'd call in sick.
C. Lip gloss

8. Whose make-up style is most like yours? A. Natalie Portman
B. Kim Kardashian
C. Jessica Alba

9. What's your favorite make-up brand?

A. Lancome
B. MAC
C. Bare Escentuals

10. What's the purpose of make-up?

A. To create a polished appearance
B. To make a bold statement
C. To even out your skintone


0|0
10

Most Helpful Girl

  • 1. Do you use eyeliner?
    A. Only on the upper eyelid

    2. Have you ever worn false eyelashes?
    C. No, never. Too much hassle

    3. What colors of eyeshadow do you use most often?
    I don't wear eyeshadow πŸ˜…

    4. Do you wear lipstick?
    A. When I go out, but not for work.

    5. What type of eyeliner do you use?
    B. Liquid

    6. Have you ever used glitter make-up?
    A. Once or twice (only when I was a kid lol)

    7. If you are late for work and only have time for one product, what do you pick?
    A. Eyeliner (if I'm in the mood to wear makeup)

    8. Whose make-up style is most like yours? No one among the ones you've mentioned to be honest πŸ˜… But I LOVE Jessica Alba's look

    9. What's your favorite make-up brand?
    B. MAC

    10. What's the purpose of make-up?
    To play with colours and make my skin tone look more alive. I like to have tan because my natural skin colour makes me look quite faded and dull.

    0|1
    0|0
    THIS IS NOT RELEVANT ANYMORE
    • You have completed the quiz!

      Mostly A's

      You wear makeup almost everyday but it's never overdone. And you aren't afraid to go to the parties without it every once in a while. You have a balanced outlook about makeup, knowing when it's time to keep it conservative and when it's time to glam up.

      Thank you for completing the What's your make-up style? quiz!

Recommended Questions

Have an opinion?

What Girls Said 9

  • 1. Sometimes
    2. Yes cause it helps my eyes bigger
    3. No eyeshadow often only when i have to attend an event and mostly black.

    4. Yes everyday from lighter color to red.

    5. Either liquid and pen.

    6. Yes once and it calls glitter eyeshadows
    7. Definitely some bb cream and lipstick , can't be only one πŸ˜›πŸ˜›

    8. None of you mentioned

    9. No favorite brand
    10. To create a good appearance yeah. ?

    0|1
    0|0
  • 1. A sometimes B
    2. A (for costumes)
    3. C
    4. C
    5. Both
    6. C
    7. A
    8. None of the above because I don't look at their makeup lol
    9. None or the above
    10. A and also to feel cute af

    0|1
    0|0
  • 1. C
    2. C
    3. None of these. Pink.
    4. C
    5. C
    6. All of my eyeshadow is glittery. So more than A, but less than B. I don't wear makeup most days, but when I do it's glitter.
    7. C. But really I'd just go without anything. I don't wear makeup to work. Maybe an interview or important meeting, but I'm going into education. I don't need makeup for work.
    8. I don't know who most of these people even are, let along their makeup styles.
    9. I don't know these brands. I've heard of MAC, that's about it. I like urban decay.
    10. A. But mostly just fun.

    0|1
    0|0
  • I like natural makeup, which means almost nothing on my face

    0|2
    0|0
  • 1. A
    2. between A and B
    3. C
    4. B sometimes C
    5. B
    6. A
    7. A (but I'd really do brows)
    8. C
    9. B
    10. A but mostly for fun and I love to do it

    0|0
    0|0
    • You have completed the quiz!

      Mostly A's

      You wear makeup almost everyday but it's never overdone. And you aren't afraid to go to the parties without it every once in a while. You have a balanced outlook about makeup, knowing when it's time to keep it conservative and when it's time to glam up. Try stepping outside the box every now and then, experimenting with vibrant colors or new products.

      Thank you for completing the What's your make-up style? quiz!

  • 1. C
    2. C
    3. B
    4. A
    5. C
    6. A
    7. C
    8. None
    9. I don't care
    10. To mess around with

    0|0
    0|0
  • 1 C
    2 C
    3 B
    4 C
    5 A
    6 B
    7 C
    8 B
    9 B
    10 A

    0|1
    0|0
    • You have completed the quiz!

      Mostly C's

      You are too busy or just don't care much about makeup. Going natural is great but it won't hurt you to get glammed up every now and then. Next time you are going out, try false lashes, smoky eye makeup and a glossy red lip. You never know; you might like it.

      Thank you for completing the What's your make-up style? quiz!

  • I don't wear make up

    0|2
    0|0
  • lipstick, eyeliner, and mascara is pretty much it

    0|1
    0|0

Recommended myTakes

Loading...